ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ !!!

Πρώτο βήμα:    Κάνετε την εγγραφή σας,βάζοντας τα στοιχεία σας & κωδικό για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Δεύτερο βήμα: Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας και την Περιγραφή (περιγράψτε αναλυτικά την εταιρεία σας, το
κατάστημα σας, το επάγγελμα σας, τις υπηρεσίες,τις προσφορές σας).

Ετικέτες: Λίγες λέξεις κλειδιά που το χαρακτηρίζουν & την περιοχή σας. (πχ.ρούχα στη γλυφάδα, παππούτσια στη αθήνα, παθολόγος στο περιστέρι).

Τέλος επιβεβαιώστε πως όλα τα στοιχεία σας  είναι σωστά & πατήστε  <Επόμενο Βήμα> επιλέγοντας το πακέτο που σας ενδιαφέρει

 

Δωρεάν Καταχώρηση

Η καταχώρηση είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς όριο χρόνου διαγραφής.Περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης ή του επαγγέλματος όπως Επωνυμία,Υπεύθυνο Επικοινωνίας,Διεύθυνση,απεικόνιση τη διεύθυνσή σε χάρτη με δυνατότητα G.P.S.,Τηλέφωνα επικοινωνίας,Εmail,Fax,Internet address,Φωτογραφίες,Κείμενο με το προφίλ της επιχείρησης ή τις ιδιότητας σας,Ετικέτες.

Μηδέν Χρέωση. Απεριόριστες μέρες (για πάντα) .

 

 

Επιλογή Πακέτου 1

Δωρεάν Καταχώρηση για Πάντα & 3 Μήνες Προτεινόμενος στην Κατηγορία σας.

 

Με αυτήν την επιλογή έχετε Προνομιακή εμφάνιση που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία σας, στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης (google, bing, yahoo) όπου πραγματοποιούν αναζητήσεις εκατομμύρια υποψήφιων πελατών καθημερινά.Προσέλκυση ακόμα περισσότερων πελατών που ψάχνουν υπηρεσίες και προϊόντα σαν τα δικά σας στο Internet.Μία από τις πρώτες θέσεις στην επαγγελματική κατηγορία που δραστηριοποιήστε για 3 μήνες.Διαφορετικό χρώμα από τους μη διαφημιζόμενους.
€38 για 90 μέρες

 

Επιλογή Πακέτου 2

Δωρεάν Καταχώρηση για Πάντα & 1 Μήνα Προτεινόμενος στην Αρχική Σελίδα μας.

 

Με αυτήν την επιλογή θα έχετε μία από τις πρώτες θέσεις στην Αρχική σελίδα του diafimistite.gr για 1 μήνα. Προνομιακή εμφάνιση που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία σας, στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης (google, bing, yahoo) όπου πραγματοποιούν αναζητήσεις εκατομμύρια υποψήφιων πελατών καθημερινά.Προσέλκυση ακόμα περισσότερων πελατών που ψάχνουν υπηρεσίες και προϊόντα σαν τα δικά σας στο Internet. Διαφορετικό χρώμα από τους μη διαφημιζόμενους.

€60 για 30 μέρες

 

Επιλογή Πακέτου 3

Δωρεάν Καταχώρηση για Πάντα & 6 Μήνες Προτεινόμενος στην Κατηγορία σας.
Με αυτήν την επιλογή έχετε προνομιακή εμφάνιση που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία σας, στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης (google, bing, yahoo) όπου πραγματοποιούν αναζητήσεις εκατομμύρια υποψήφιων πελατών καθημερινά.Προσέλκυση ακόμα περισσότερων πελατών που ψάχνουν υπηρεσίες και προϊόντα σαν τα δικά σας στο Internet.Μία από τις πρώτες θέσεις στην επαγγελματική κατηγορία που δραστηριοποιήστε για 6 μήνες.Διαφορετικό χρώμα από τους μη διαφημιζόμενους.

€70 για 180 μέρες

 

Επιλογή Πακέτου 4

 

Δωρεάν Καταχώρηση για Πάντα & 12 Μήνες Προτεινόμενος στην Κατηγορία σας.

 

Με αυτήν την επιλογή έχετε προνομιακή εμφάνιση που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία σας, στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης (google, bing, yahoo) όπου πραγματοποιούν αναζητήσεις εκατομμύρια υποψήφιων πελατών καθημερινά.Προσέλκυση ακόμα περισσότερων πελατών που ψάχνουν υπηρεσίες και προϊόντα σαν τα δικά σας στο Internet.Μία από τις πρώτες θέσεις στην επαγγελματική κατηγορία που δραστηριοποιήστε για 12 μήνες.Διαφορετικό χρώμα από τους μη διαφημιζόμενους.

€110 για 365 μέρες

 

2014
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων