Μαρία Κωστοπούλου – Δερματολόγος – Laser Αποτρίχωση

Καταχωρήθηκε σε: Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι

  • Λεωφόρος Ηρακλείου 503, Ηράκλειο 141 22, Ελλάδα
  • +30 210 2833 447
Contact Καταχώρηση Owner

Contact the Καταχώρηση Owner

To inquire about this Καταχώρηση, complete the form below to send a message to the Καταχώρηση owner.


Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς Αλεξανδρίτη laserαποτρίχωσης της Candella το gentlelase το πιο σύγχρονο μοντέλο για ταχύτερη, αποδοτικότερη, ανώδυνη και μόνιμη laser αποτρίχωση.

Πλεονεκτήματα ‘Έναντι Των Άλλων
Η laser αποτρίχωση υπερτερεί των άλλων μεθόδων καθώς είναι η μόνη ιατρικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και η μόνη μέθοδος που απαιτεί άδεια ιατρού δερματολόγου για να λειτουργήσει. Το laser αποτρίχωσης ουσιαστικά είναι φώς και δεν έχει καμιά επίδραση σε δομές του δέρματος που δεν έχουν μελανίνη, όπως οι λεμφαδένες και ο μαζικός αδένας (μαστός).

Laser Αποτρίχωση – Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης είναι μόνιμα και εντυπωσιακά. Συνήθως χρειάζονται 5-6 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα 1,5-3 μήνες. Η laser αποτρίχωση οδηγεί από την πρώτη κιόλας συνεδρία σε μείωση της τριχοφυΐας ενώ οι τρίχες γίνονται πιο μαλακές. Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης εξαρτώνται από το είδος του laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιείται (με τον Αλεξανδρίτη να υπερέχει) το μοντέλο του laser Αλεξανδρίτη, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, την εμπειρία του επιβλέποντος δερματολόγου, την ένταση σε κάθε συνεδρία, την ανατομική περιοχή, καθώς και από την ύπαρξη η’ όχι ορμονικών διαταραχών στον ασθενή. Οι περιοχές με τα καλύτερα αποτελέσματα είναι το μπικίνι, οι μασχάλες και τα πόδια ενώ το πρόσωπο μπορεί να επιμείνει λίγο περισσότερο. Το αποτέλεσμα της οριστικής laser αποτρίχωσης έρχεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης ποσότητας κυκλοφορούντων ανδρογόνων στο αίμα.

Πότε πρέπει να γίνεται laser αποτρίχωση
H laser αποτρίχωση γίνεται κυρίως για αισθητικούς λόγους, αλλά και για δερματολογικούς όταν :

  • Το ξυράφι, οι αποτριχωτικές μηχανές και το κερί έχουν δημιουργήσει σπυράκια (θυλακίτιδα). Εδώ η αποτρίχωση επιβάλλεται για να μην δημιουργηθούν μόνιμα σημάδια.
  • Σε περίπτωση ευρυαγγειών η’ ερεθισμών ώστε να αποφευχθεί μόνιμη πληγή η’ ευρυαγγεία.
  • Σε περιπτώσεις υπερτρίχωσης η’ δασυτριχισμού λόγω ορμονικών διαταραχών η laserαποτρίχωση είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να εγγυηθεί μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης. Το παλμικό φως η’ IPL (η’ φωτόλυση) καμία σχέση δεν έχει με την ιατρική εφαρμογή και τα αποτελέσματα της πραγματικής laser αποτρίχωσης.

Προσθέστε την Κριτική σας

Please login or register to add your review.

2014
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων